Bombakereső kutyák az X-faktor stúdiójában!

Nem énekelte a kért számot - üldözni kezdték Wolf Katit

Megdöbbentő - Zaklatásoknak vannak kitéve az X-faktor versenyzői. Szigorú biztonsági intézkedések védik őket, miután Király L. Norbira személyesen vetette rá magát valaki és Wolf Katit is üldözik.

2010.11.09 07:51

Képtelenség bejutni az X-faktorosok jelenlegi lakhelyére, sőt, az élő adások helyszínét is átvizsgálják a tűzszerészek. Őrültek vették ugyanis üldözőbe a tehetségkutató több tagját.

Wolf Kati
egy rajongójától levélben kapott számcímeket, mit énekeljen, de mivel ő nem ezt tette, a zaklató haragra gerjedt. Király L. Norbert esetében odáig merészkedtek a zaklatók, hogy személyesen vetik rá magukat az énekesre - írja a Napi Ász.

Király L. Norbert

Nem juthat senki a közelükbe, sem a házban, ahol most élnek, sem az adások idején. A ház bejáratánál porta van, csak a lakókat engedik fel. Ha mégis bejut egy illetéktelen személy, a versenyzők emeletein biztonságiak is várják.

Az utcafronti teraszra sem mehetnek ki a tehetségekkel, nem szeretné senki, hogy baj érje őket. Fontos az is, hogy a járókelők ne lássák őket cigizni, és a paparazzók ne tudják lefotózni őket - árulta el egy informátor a Napi Ásznak.

Az élő adások alatt is fokozott a sztárok védelme, a stúdiót a műsor előtt átvizsgálják bombakereső kutyákkal, a nézők fémdetektoros kapukon mehetnek be, szigorú átvizsgálást követően.

A tehetségek öltözőihez is nehéz bejutni, csak mágneskártyával rendelkező dolgozók és stábtagok mehetnek be - adta hírül a Napi Ász.

Szabó Mariann kiesett, Wolf Kati káprázatos volt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.