X-Faktor: Ördög Nóri is tagadja a terhességét

Videóval: Nikolas: "Veca, Alíz és én hárman vagyunk"

Nem győznek magyarázkodni az X-faktorosok, akikről minden napra jut valami pletyka, néha naponta több is. Ám úgy látszik, mindenki mindent tagad.

2010.12.01 15:29ma.hu / RTL Klub Fókusz

Az X-Faktor első szerelmespárjának a szlovákiai származású Nikolast és Janicsák Vecát kiáltották ki a bulvárlapok, rögtön ezután szárnyra kapott a hír, miszerint összejött Vastag Tomi és a már kiesett Mimi, igaz, utóbbit az újságok hasábján nemrég még Gergővel, a mentorok által mellérendelt csapattársával is összeboronálták.

De a pletykáknak még nincs vége, Ördög Nóriról elkezdett terjedni a hír, miszerint babát vár, a legújabb pletyka pedig Vastag Csabához és Nyári Edithez kapcsolódik, de vajon mit szólnak ők maguk a hírekhez?

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az RTL Klub Fókusz című műsorában Nikolas nem kevés iróniával meséli, hogy rettentő boldogok és nyitottak, mert ők már eleve hármasban nyomják: Nyári Alíz, Veca, meg Nikolas, de már gondolkodtak rajta, hogy bevennék negyediknek Vastag Csabit, úgy mégiscsak élvezetesebb.

Ám a tréfát félretéve elmondta, már rettentően unja, hogy lépten-nyomon cáfolnia kell a kitalált szerelmi viszonyokat, az igazság az, hogy sem Vecával, sem Alízzal, de még Csabával sem jöttek össze.

Apropó, Csaba: kissé ő is össze van már keveredve, mint fogalmazott: „Most már nem tudom, kivel járok igazából, mert hogyha jól látom, a szálak kicsit össze vannak bogozva. Most már nem csak én járok Edittel, hanem Tomika (a testvére - a szerk.), sőt, Norbi is.

Tomi persze láthatóan jól szórakozott, miközben a szerelmi kapcsolatáról szóló írást olvasta, Edit pedig meglepődött, amikor elolvasta az újságban, hogy mit is érez Csaba iránt.

Ördög Nóra viszont kevésbé találja viccesnek, hogy állítólagos terhességétől hangos a bulvársajtó, amelynek a harmadik hónapjában jár, épp csak az érintett nem tud róla. Leginkább azt tartja felháborítónak, hogy amikor megkérdezik, akkor még véletlenül sem homályos, gyanakvásra okot adó módon cáfolja a híreszteléseket, nem azt mondja, hogy erről nem szeretne nyilatkozni, hanem egyértelműen, félreérthetetlenül azt szokta felelni: „Nem, nem vagyok terhes”, a közönség körében viszont megállíthatatlanul terjed az álhír.

A szövevényes szerelmi pókhálónak tehát egyelőre úgy látszik, egyik szála sem igaz, és könnyen lehet, hogy még egy darabig nem is lesznek új kapcsolatok, hisz a versenyzőknek mostantól kezdve hetente már nem egy, hanem két dallal kell színpadra állniuk, vagyis kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy bonyolult titkolózásra fecséreljék idejüket.

Minden, ami X-Faktor

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.