Nem rázta meg a kiesés az ifjú anyát

X-Faktor: Shodeinde Dorka most lett anya

Végre visszakapta édesanyját a kis Liza, miután a nézők szombat este úgy döntöttek, Shodeinde Dorkának be kell fejeznie a versenyzést. A fiatal lány nem bánta a kiesést.

2010.11.22 11:29ma.hu

A verseny hétről hétre élesedik, és mostantól már minden egyes kiesés hatalmas veszteségnek fog tűnni, hisz az elmúlt hetekben épp elég idő volt, hogy megszeressük az X-Faktor versenyzőit, hozzánk nőttek, egyre többet tudunk róluk. A versenyek azonban már csak ilyenek, nem lehet sok-sok győztest hirdetni, de ahogy korábban Szabó Mariann, most Shodeinde Dorka is mosolyogva mondta, hálás azért, hogy idáig eljutott: az előző párbaj után úgy állt a színpadra, hogy ha kiesik, akkor sincs nagy baj, mert most jön még csak a lényeg!

Fotó: RTL Klub / X-Faktor


Aki rendszeresen nézi az X-Faktor közvetítéseit, az egyetérthet a mentorokkal, Dorka rengeteget fejlődött a kezdetek óta, és amikor Nagy Feró kezében volt a végső döntés kulcsa, ő nem is vállalta fel, hogy kiejtse az ifjú reménységet, „bízzuk a közönségre, úgyhogy azt mondom, Tamás, neked kell menned” - mondta.

A közönség pedig úgy döntött, hogy egyelőre még mindig Vastag Tamást szereti jobban.

Shodeinde Dorka még nem tudhatta, hogy hamarosan anya lesz, amikor elküldte jelentkezését a tehetségkutatónak. Az előválogatókon azonban már óriási pocakkal állt színpadra, és többször elmondta, ő maga is tartott attól, hogyan fogja tudni összeegyeztetni az énekesi karriert az anyasággal. Aztán a Mentorok Házában Geszti Péter bejelentette: „pelenkázást vállalok”, és ezzel eldőlt Dorka és a pici Liza sorsa, legalábbis egy időre, most már azt is tudjuk, hogy ez pontosan két hónapot jelentett.

A fiatal tehetség minden szabadidejét megpróbálta kisbabájával tölteni, akire a próbák és a fellépések alatt férje és a nagyszülők vigyáztak, de még így is nehéz volt számára ez az időszak. Most végre teljesen anya lehet, bár lesznek így is kötelező szereplések, például a karácsonyi nagy X-Faktor koncert, de ez kétségkívül kevesebb időt vesz el a kiteljesedett családi élettől, mint az eddigi kötelezettségek.

Amikor pedig ő is és Liza is megerősödik, újult erővel tervezi a folytatást!

Shodeinde Dorka: "Nagyon ijesztő volt!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.