Nicolast juttatták tovább a nézők

Videó! X- Faktor: Wolf Kati nem folytatja tovább a versenyt

Az X-Faktor hetedik élő show-jában ismét a nézők döntöttek: Takács Nikolast jutatták tovább.

2010.11.28 11:00rtlklub.hu/ fotó: Bársony Bence

21:50 - A párbajt Nikolas kezdte, majd Kati mutatta meg mire képes. A mentorok közül elsőként Keresztes Ildikó mondta el véleményét, mindkét énekest méltatta, de Katit küldené haza. Nagy Feró folytatta, Ő Katit tartaná versenyben, Malek Miklós is a tehetséges énekesnő mellett voksolt. Geszti a nézőkre bízta a döntést. A nézők Wolf Katit küldték haza.

21:43 - Balázs lezárta a szavazást. A továbbjutók a nézők döntése alapján: Vastag Tamás, Janicsák Veca, VastaCsaba és Király L. Norbi . A közönség Wolf Katit és Takács Nikolast küldte párbajozni.

21:25 - Az X-Faktor műsorvezetői élőben köszöntötték a ValóVilág Villalakóit, akik egy rendhagyó produkcióval lepték meg a tehetségkutató nézőit és a mentorokat is.

21:06 - A hetedik élő show–t rendhagyó módon két extra produkció színesítette. Elsőként az Up zenekar lépett színpadra Nap című dalukkal. Másodikként pedig Szekeres Adrientől az Olyan, mint Te című szerzeményt hallhattuk. A két sztárvendég fellépése között a műsorvezetők kifaggatták a mentorokat, akik elismerően beszéltek az esti produkciókról.

20:59 – A hat versenyző közös produkciójával folytatódott a műsor, az FLM Megtalállak még című dalával léptek színpadra a tehetségek.

21:06 - A hetedik élő show-t rendhagyó módon két extra produkció színesítette. Elsőként az Up zenekar lépett színpadra Nap című dalukkal. Másodikként pedig Szekeres Adrientől az Olyan, mint Te című szerzeményt hallhattuk. A két sztárvendég fellépése között a műsorvezetők kifaggatták a mentorokat, akik elismerően beszéltek az esti produkciókról.

20:59 - A hat versenyző közös produkciójával folytatódott a műsor, az FLM Megtalállak még című dalával léptek színpadra a tehetségek.

20:31 - Utolsóként Vastag Tamás lépett színpadra. Az előző heti párbajozó Daniel Powter Bad Day slágerével lepte meg a közönséget. Nagy Feró szerint jó volt Tomi, annak ellenére, hogy úgy jött ki a színpadra, mintha az utolsó napja lenne a versenyben. Malek és Geszti viszont darabosnak érezte az ifjabb Vastag produkcióját.

20:23 - Ötödikként a kétgyermekes anyuka, Wolf Kati állt a mentorok elé. Tony Braxton lírikus dalával varázsolt el mindenkit. A mentorok közül Geszti, Keresztes és Malek is nagyon élvezte Kati előadását, annak ellenére, hogy egy-egy apró hibát felleltek a produkcióban.

20:14 - A szünet után Keresztes Ildikó bejelentette, hogy Takács Nikolas következik. A Mary Mary: Shackles-szel megnyerte a mentorokat. Nagy Feró csak a sapkáját kifogásolta, a dallal semmi baja nem volt, Mikinek is tetszett Nikolas fellépése, végül Geszti méltatta elismerően a fiatal énekest.

20:00 - A blokk harmadik dalát Janicsák Veca adta elő, Sinead O'Connor örökzöldjével elsöprő sikert aratott. Veca az ítészek szerint hozta a tőle megszokott profi előadást: Nagy Feró, Malek Miklós és Keresztes Ildikó is elismerően kommentálta a szép énekesnő produkcióját.

19:54 - A folytatásban Nagy Feró felkonferálta Vastag Csabát, akitől egy igazi házibuli slágert hallhattunk. Ten Sharp You című felvételével meghódította a mentorokat.

19:43 - Elsőként Keresztes Ildikó mentoráltja Király L. Norbert lépett színpadra, a sokoldalú énekes a Rednex nagysikerű dalát a Cotton Eye Joe-t adta elő. Ferónak bejött a dal, mint mondta olyan jó volt a produkció, hogy még Ő is élvezte, Malek Miklós és Geszti Péter is méltatta Norbit, Ildikóról nem is beszélve, aki egyszerűen imádta "tanítványát".

19:30 - Ördög Nóri és Sebestyén Balázs bevonulásával kezdetét vette az X-Faktor hetedik élő show-ja. Miután a műsorvezetők és a mentorok megérkeztek a stúdióba, kiderült, hogy ezen az estén a versenyzőktől egy slágeres előadok dalait hallhatja a közönség. Már csak hatan vannak versenyben, de a show végére tovább fogy a létszám, hiszen öten maradnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.