Mától kaphatók a jegyek

X-Faktor koncert az Arénában

Az RTL Klub és a ShowTime Budapest büszkén jelenti be: X-Faktor, az Aréna koncert című produkcióját.

2010.12.07 11:30ma.hu

December 22-én 19 órakor az ország legnépszerűbb műsorának énekesei fergeteges koncertet adnak a Papp László Budapest Sportarénában.

A hetente hárommillió nézőt képernyő elé ültető X-Faktor döntősei máris az ország kedvencei, december 19-én ráadásul az is kiderül, ki nyeri Magyarország legnézettebb tehetségkutató műsorát.

A szerdánként megrendezett klubkoncertekre azonban nem minden rajongó fér be. Most itt az alkalom, hogy élőben találkozzon a fiatal énekesekkel.

A koncerten mind a 12 döntős színpadra lép, meghallgathatjuk a televíziós műsor alatt elhangzott dalokat, valamint új, meglepetés produkciókkal is készülnek az előadók.

A mentorok

Az X-Faktor hazájában, Nagy-Britanniában rendre óriási sikert aratnak a döntő utáni koncertek.

Reméljük, hazánkban sem lesz ez másként és mi is hagyományt teremthetünk.

Jegyek mától kaphatóak a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában. www.tex.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.