A nagy testvérharc: Vastag Vastag ellen

Dráma az X-Faktorban: Saját bátyja ejtette ki Tomit

Drámai jelenetnek lehettek szemtanúi a szombati X-Faktor nézői: egymás ellen kellett párbajoznia a két Vastag-testvérnek. Tomi mégsem szomorkodik.

2010.12.06 09:29ma.hu

Bár a jelentkezés óta tisztában voltak vele, hogy nem juthatnak tovább mindketten, mégis nehéz arra felkészülni, hogy épp a saját testvérük ellen kell harcolni. A 19 éves Vastag Tamás korábban már átélte a párbaj izgalmát, ám akkor ő került ki győztesen Shodeinde Dorkával szemben, így még két alkalommal láthattuk versenyzőként az X-Faktor színpadán.

A jelöltek száma azonban vészesen fogy, és ahogy a zsűritagok is fogalmaztak, itt már minden egyes kieső személyes veszteséget jelent, hisz az elmúlt hetek alatt nemcsak a nézők zárták szívükbe az énekeseket, de a mentorokkal különösen szoros kapcsolat alakult ki.

Amint azt Ördög Nóra is elmondta, az X-Faktor nemzetközi történetében sem tudunk olyan esetről, mint ami most szombaton nálunk zajlott. Látható volt, hogy Tomi és bátyja, Csaba rendkívül összetartó testvérpárt alkotnak, és hogy mindkettejüket megrázná a másik kiesése, de talán kevésbé lett volna szívet tépő, ha egy „idegen” miatt kell kiesnie valamelyikőjüknek.

Amikor viszont Ördög Nóra bejelentette, hogy egymás ellen kell összemérniük énektudásuk, a stúdióban megállt a levegő.

Fotó: rtlmost.hu


Az előadott két szám közt érezhető volt a különbség, mintha Tomi eleve felkészült volna a kiesésre, ezzel szemben viszont Csaba dalában minden fájdalom jelen volt: a mentorok később úgy értékelték, küzdött saját magáért és küzdött az öccséért is.

Emellett döntő jelentőségűnek bizonyult, hogy míg Tomi teljesítménye szinte végig egyenletes volt, addig Csaba szédítő magasságokba jutott ahhoz képest, ahogyan kezdte a versenyt.

Ezt a fejlődést figyelembe véve, valamint tekintettel Tomi küszöbön álló érettségijére a mentorok végül 3:1 arányban úgy döntöttek, hogy az idősebbik Vastag-testvérnek szavaznak bizalmat.

A fiúkat érthető módon megrázta az eset, Csaba láthatóan összeomlott a döntés után, de Tomi nem bánkódik, most tényleg az érettségi a legfontosabb. Ugyanakkor vigasz a rajongóknak, hogy semmiképp nem fog eltűnni a süllyesztőben, fiatal korának köszönhetően még van ideje megmutatni tehetségét, míg bátyja számára talán az utolsó esély adatott meg, hogy híres karriert építsen ki.

Vastag Tamás: "Nem vagyok terrorista"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.