Többen is feleségül kérték az X-faktor Alízját

Túl hamar elkelne az egyik Nyári-lány!

A Nyári lányoknak nem is volt idejük szomorkodni, mióta kiestek az X-Faktorból, ugyanis már a felkérések és rajongó tömeg osztja be az idejüket.

2010.12.07 06:29Tabu tv - Fotó: Tabu tv - Rtlklub.sajtoklub.tv

Legutóbb a Summer Sisters Alízabbik fele adott interjút a Tabu Tv riporterének, hogy beszélhessen az X-Faktor utáni élményeiről.

"Az első pillanatban még nagyon rosszul érintett minket a kiesés, de utána annyira beindult az életünk, hogy nem volt időn szomorkodni. Rengeteg fellépés és felkérés érkezik be hozzánk és a rajongók sem hagynak békén, aminek nagyon örülünk!" - meséli az internetes sztártévé riporterének Nyári Alíz, akit a tehetségkutató óta a pasik is sokszorozva támadnak meg.

"Több száz levelet kaptam. Többen megkérték a kezem és egyéb dolgokat is felajánlottak, de ezeket annyira nem tudom komolyan venni..." - nevet fel a tabutv.hu videójában a Summer Sisters énekesnője, aki a sok kézkérés ellenére valószínűleg még szingliként ünnepli majd a karácsonyt.

"Gyermekkorunk óta a Jézuska hozza a karácsonyfát, ezért szenteste napjáig nem láthatjuk meg. Egyszer csak megszólal a Mennyből az angyal, amire bemegyünk a szobába, közösen énekelünk, anyukám főz, úgyhogy ez nálunk egy nagyon meghitt ünnep."
- emlékszik vissza Nyári Alíz.

A Tabu Tv arra is lehetőséget biztosított az aranytorkú énekesnőnek, hogy a család és a rajongók dolgát megkönnyítve készítse el a virtuális kívánságlistáját, de ez igen rövidre sikerült.

"Csak azt kérem, hogy minél több fellépésünk legyen jövőre!"
- kívánta a tabutv.hu felvételén Alíz, bár valószínűleg kérés nélkül is millió felkérést kapnak majd a testvérével, Edittel.

Kétszázzal száguldottak a Nyári-lányok!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.