Még fehérneműben sem fotózható a Summer Sisters

Mégsem vetkőznek a Nyári-lányok

Bármennyire is ajánlgatták, mégsem vetkőzhetnek le a Nyári-testvérek, édesapjuk ugyanis megtiltotta még a fehérneműs képeket is.

2010.11.04 18:29ma.hu / Napi Ász

A múlt szombati kiesésük után szerdán még azt mondta az X-Faktor gyönyörű testvérpárja, hogy bár alapvetően a zenéjükkel szeretnének hírnévhez jutni, szívesen megmutatnák magukat néhány finoman erotikus képen, fehérneműben.

A Nyári-lányoknak, vagy ahogy a versenyben nevezték őket, a Summer Sistersnek tényleg van mit mutatniuk, csinosak, a közönség imádja őket, így hát nem csoda, ha az egyik férfimagazin főszerkesztője úgy döntött, egyeztet a lányok szigorú papájával a kérdésről.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Nyári Károly azonban hallani sem akar az ötletről, szerinte Edit és Alíz csak viccelt, amikor vetkőzést emlegetett. A férfi szerint senki sem látná szívesen sem a feleségét, sem a lányait egy férfimagazinban, még akkor se, ha a fehérnemű rajtuk marad, és hiába mondta a testvérpár, hogy a hangjuk mellett ők vizuálisan is szeretnének nyomot hagyni a rajongókban, az apuka hajthatatlan.

A két lány az X-Faktor 3. élő adásában búcsúzott a versenytől, bár a zsűrit igencsak meglepte a nézői szavazatok alakulása. Nyári Edit és Alíz Janicsák Vecával párbajozott a rockzenék hétvégéjén, végül Keresztes Ildikó kezében volt a döntés, hogy kit küld haza: ő könnyeivel küszködve mondta ki a Summer Sisters nevet.

Nyári Károly ugyanakkor úgy véli, a két szépség egy fatális véletlen áldozata lett, ugyanis a nézők jelentős része nem tudta sms-ben helyesen leírni a „summer” szót, így szerinte jelentős mennyiségű szavazat veszett el a rendszerben.

Megható videó: Ezért estek ki az X-Faktorból

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.