Kritizál a Megasztár ex-zsűritagja

Soma Mamagésa: "A Nyári-lányokkal komoly baj van!"

Már az előválogatókon kiejtette volna Soma Mamagésa az X-Faktorban megismert Summer Sisters tagjait, hangjukat pedig egy himbálózó szárítókötélhez hasonlította.

2010.10.28 18:29ma.hu / Napi Ász

Jézusom!” - kiáltott fel a Summer Sisters produkcióját hallva Soma Mamagésa, aki korábban többször ült a Megasztár zsűrijének fenntartott székben, de most csak a partvonalról figyeli a két tehetségkutató versenyzőit.

A jazzénekesként fellépő előadó azért akadt ki ennyire Nyári Aliz és Edit produkcióján, mert véleménye szerint a két lánynak komoly hangképzési problémái vannak. Egykori zsűritagként úgy gondolja, a Megasztárban biztosan nem jutottak volna túl az előselejtezőkön se a lányok, szakmai kifejezésekkel élve azt mondta, az énektechnikájukból hiányzik a támasz, olyan, mintha egy szél által ide-oda rángatott szárítókötél lenne - fejtette ki a Napi Ász kérdésére.

A Summer Sisters (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

A hangokat csak véletlenszerűen találják el, énektudásuk pedig leginkább egy alapok nélküli házhoz hasonlítható, ezeket a hiányosságokat nem lehet a néhány hónapig tartó X-Faktor során pótolni - folytatta a kritikát Soma Mamagésa.

Azt azért elismerte, hogy valamennyi hangjuk van, de ezt semmiképp nem tartja kimagaslónak.

Tény, hogy múlt szombaton a mentorok is kemény kritikával illették a lányok produkcióját, ám amikor a nézők szavazata miatt a kiesés határára kerültek, mintha összeszedték volna magukat és minden eddiginél jobb teljesítményt nyújtottak. A kieséstől így végül a mentorok mentették meg a két lányt, akiknek Domokos Fannival kellett megküzdeniük a továbbjutásért.

Soma Mamagésa ismét szülne

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.