Kamaszkorában elhagyták az X-faktorost

Király L. Norbi: Sosem bocsátok meg a szüleimnek

Kamaszkorában elhagyták szülei az X-faktor reménységét - Király L. Norbi jó nevelőszülőkhöz került, de megbocsátani nem tud anyjának és apjának.

2010.12.15 10:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Idősebbnek tűnik koránál a 21 esztendős Király L. Norbi - Az X-faktor tehetséges versenyzője olyasmiken ment keresztül gyerekként, amit senkinek sem kíván. Norbit ma már nem bántja, hogy így alakultak a dolgok, de az biztos, hogy előbb fel kellett nőnie, mint az átlagnak. Minden helyzetben megtanult talpraállni. Norbit kamaszként elhagyták a szülei.

Mint mondja, nem szeretné taglalni, mi miatt nem lett "alkoholhívő". Az ember tanul a hibákból. Vannak előtte olyan példák, amelyeket nem akar követni. Tudja, hol élnek a szülei, de nem kereste fel őket egyszer sem, és ők sem keresték. Norbi leszögezte, nem szeretné látni őket, nem bocsát meg nekik soha.

Az énekes egyik leghőbb vágya, hogy megtalálja a párját és saját családot alapítson. Ami a karriert illeti, múlt szombaton maga is meglepődött, hogy az X-faktorban továbbjuttatták. Tisztában van hiányosságaival, nem ő a mezőny legkiválóbbja, de mint mondja, az egy dolog, hogy énektechnikát kell tanulnia. Nem hiszi, hogy Joe Cocker vagy Louis Armstrong énektanárfüggők voltak. Ő marad olyan, amilyen - mondta el az Epizód magazinnak Norbert.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nemrég írta meg a sajtó, hogy mentora, Keresztes Ildikó szinte a saját fiának tekinti Király L. Norbit - ennek oka részben az, hogy igencsak hasonlít az énekesnő párjára, Kicska Lászlóra.

Az Edda basszusgitárosa vette észre a különös hasonlóságot. Ildikónak és párjának egyébként nem született közös gyermeke. Keresztes Ildikó és Norbi között bensőséges kapcsolat alakult ki. Az énekesnő rajongással beszél pártfogoltjáról.

Mint korábban Norbert elmondta, nemcsak segítője Ildikó, hanem lelki társa is, akivel minden örömét és titkát meg tudja osztani. Sok dologban hasonlítanak, mindketten hirtelen természetűek.

Norbi nem az a fajta, aki összetörik a pofonoktól, inkább feláll és harcol tovább. A tehetség bevallotta: ha kívánhatna egy nőt magának, olyan társat szeretne, amilyen Keresztes Ildikó. Belevaló és igazán dögös nő, akinek hihetetlen kisugárzása van - mondta.

Az X-faktor sztárja azt is beismerte, hogy mostanság nem szeretne kapcsolattal foglalkozni, mert a karrierépítésnek van itt az ideje.

Tetszik persze neki nem egy lány, de nem engedi meg magának, hogy most összejöjjön valakivel, amikor éppen azon van, hogy megalapozza a jövőjét.

Cirkuszolt Király L. Norbi - videóval!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.