Nem engedi meg magának, hogy szerelmes legyen

Hoppá! Király L. Norbi: "Ildi benne van a legjobbak között..."

Bensőséges a kapcsolat az X-faktor sztárja és mentora, Keresztes Ildikó között - Király L. Norbi meglepő vallomással állt elő.

2010.12.01 08:35ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Visszafogott pasinak tartja magát Király L. Norbert, az X-faktor tehetsége - nem az a típus, aki csak úgy odamegy és leszólít egy lányt. Elárulta, áprilisban egy három és fél éves kapcsolata ért véget, előtte két rövidebb szerelem volt életében.

De ez nem jelenti azt, hogy most észre sem veszi a lányokat. Racionálisan gondolkodik viszont: sok lány van, aki tetszik neki, de nem engedi meg magának, hogy most összejöjjön valakivel, hiszen most alapozhatja meg a jövőjét, a karrierjét.

A műsor után sem lehet majd lazítani, minden adandó alkalmat meg kell ragadni.

Norbi életében ugyanakkor van egy nő, aki igen fontos szerepet kapott. Ez pedig Keresztes Ildikó, a mentora. Nemcsak segítője, több annál. Lelki társa, akivel minden titkát, örömét meg tudja osztani. Norbi szerint nagyon sokat segít neki, számos tulajdonságuk egyforma, mindketten hirtelen természetűek.

Ő sem törik össze a pofonoktól, inkább harcol tovább. Norbi elmondta: ha kívánhatna egy nőt magának, az olyan lenne, mint Ildikó. Igazán belevaló és elképesztően dögös nő, hihetetlen kisugárzása van. Azonnal megfogja az embert - áradozott Király L. Norbert az Epizód magazinban.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Korábban már megírta a sajtó: Keresztes Ildikó és Norbi között különleges a kapcsolat, és valahányszor a mentor felkonferálja az X-faktor énekesét, rajongással beszél róla.

A bensőséges viszony azonban nemcsak annak köszönhető, hogy tehetségesnek és remek embernek tartja Norbit. Ildikó nemrég elárulta: a rajongásnak más oka is van, mégpedig az, hogy a fiatal sztár nagyon hasonlít a férjére, Kicska Lászlóra, aki az Edda basszusgitárosaként lett ismert.

Maga Laci is észrevette ezt, ő hívta fel a figyelmet a meglepő hasonlóságra. Mindkettejük arca hosszúkás és csontos, ugyanakkor a belső tulajdonságokat tekintve Norbi inkább Ildikóhoz hasonló, de erről persze teljesen még nem győződött meg.

A csinos mentor férje kifejezetten várja, hogy jobban megismerhesse Norbertet, mert kíváncsi rá, miben hasonlítanak még egymásra, hogyan gondolkodnak.

Ildikónak és Lászlónak nincs gyermeke, ezért kicsit úgy érzik, hogy Király L. Norbi akár az ő fiuk is lehetne. Úgy tűnik, a 22 éves tehetség is különös szimpátiát érez az énekesnő iránt.

Sikítozott Király L. Norbi - videóval!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.