Égő: kikerült az X-faktor adásmenete...

Előre megírják Ördög Nóra poénjait?

Felkerült egy internetes portálra az X-faktor teljes adásmenete, amely nem kerülhetett volna ki a csatorna székházából. Érdekes dolgok vannak benne, például az előre megírt műsorvezetői poénok.

2010.12.08 08:38ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Az X-faktor teljes adásmenete nyilvánosságra került a minap egy internetes portálon, pedig az csak avatott kézen keresztül juthatott volna ki az RTL Klub székházából.

A tartalmi rész nem túl érdekes, de van azért néhány különös részlet. Például az előre megírt műsorvezetői poénok - bár nem lehet ebbe belekötni, az illúzió mégis elvész, hogy Sebestyén Balázs és Ördög Nóra gyorsan kapcsol és hoz ki humoros szófordulatokat egy adott helyzetből.

Az is érdekes, hogy a műsor vége felé a szerkesztők megelőlegeznek olyan információkat, melyekről azokban a percekben még nem lehetett tudomásuk, amikor leírták őket. A buzdító szöveg így hangzik: "Ma este már két dalt adtak elő az énekesek. Egy magyar és egy külföldi slágert. Aki elégedetlen volt a múlt hét eredményével, szavazzon! Az utolsó három helyen nagyon szoros a verseny! Néhány szavazat is sokat számít!" - ezt Ördög Nórának kell elmondania.

A kérdés az, honnan tudhatják előre a műsorkészítők, hogy mekkora lesz a szavazatkülönbség a versenyzők közt néhány perccel a a párbaj előtt? Lehet, csupán arra kell a felszólítás, hogy hasson a nézők érzelmeire?

Az X-faktor felelős szerkesztője elmondta: az elmúlt adások tendenciája alapján a szavazás lezárása előtt nem sokkal szorosak az arányok. Ezért előre beírja az adásmenetbe az ide vonatkozó mondatokat. Az adás alatt figyeli a szavazás tényleges alakulását, és ennek függvényében, a fülesen kéri a műsorvezetőket a szöveg elmondására, vagy épp kihagyására - adta hírül a Napi Ász.

Az X-faktor egyébként nem először kap hideget-meleget, amióta a műsor elindult. Szeptember óta különféle kritikákkal illették az egyébként igencsak népszerű tehetségkutatót.

Kezdetben többen voltak kíváncsiak a két tehetségkutató közül erre, nyilvánvalóan az újdonság miatt, hiszen a Megasztár már ötödszörre kerül képernyőre. Többen is észrevettek azonban érdekes dolgokat az X-faktor adásai alatt.

Fórumozóknak tűnt fel, akik fel is hívták rá a figyelmet, hogy a zsűritag és mentor Geszti Péter elérzékenyült arca kétszer is látható teljesen ugyanúgy, két különböző produkció alatt.

A nézők többségének nem tűnt fel, hogy egy és ugyanazon jelenetről van szó, pedig igen: Geszti csillogó szemmel mereng a kamerába, nyel egyet és biccent a fejével, jelezve, hogy tetszik neki a versenyzők előadása.

Ezt követően néhányan jóformán a Győzike show-hoz hasonlították a műsort, a nézők megtévesztése miatt.

Az sem tetszett sokaknak, hogy olyan embereket állítanak be amatőrként, akiknek már van lemezük, videoklipjük, vagy játszottak valamiben, esetleg énekeltek reklámban.

Lakatos Márk sytlist a műsor elindulása után a zsűritagok öltözékében talált kivetnivalót. Mint mondta, csalódott az X-faktorban olyan tekintetben, hogy nemcsak az adásban láthatók több alkalommal ugyanabban a ruhában, már a műsort hirdető plakáton furcsán mutatnak a zsűritagok.

Mint fogalmazott, Keresztes Ildikó ruhája az olcsó, sőt a turkálós színvonalat képviseli, Geszti Péter pedig egy fizetőpincérre hasonlít, és azt sem szeretné kommentálni, hogy Gesztire és Malek Miklósra ugyanazt az övet adták. Végül közölte: úgy tűnik, a nézők számára nem fontos a vizuális megjelenés.

Mindent nulláról kezdett az X-faktor zsűritagja

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.