Eltűnhetnek a "fehér" modellek?

Pajzán képek: feltörőben a szexi japánok

A szakértők szerint egyre inkább előtérbe kerülnek az ázsiai és az egzotikus országok szépségei. Ha Lin Jie fotóit megnézzük, nincs is min csodálkozni!

Mámoros éjszaka a Hiltonban Lin Jie modellel képgaléria

2010.09.20 19:29

Alig egy évvel ezelőtt vallották be a divatszakértők, hogy nagy változás várható a divatszakmában: míg néhány évvel ezelőtt elvétve, szinte kuriózumként tűnt fel a kifutókon egy-két egzotikus szépség, mostanában egyre több ázsiai lányt látunk.

A folyamatot a 26 éves Lakshmi Menon indította útjára, amikor Jourdan Dunn bemutatta őt a Vogue egyik számában. Az azóta csak Dunn-hatásként emlegetett új módinak időközben számos további képviselője akadt, és nemcsak ázsiai, de indiai és egyéb egzotikus származású lány nevét kell megszoknunk.

Fotó: Egotastic

A trend teljesen érthető, ha megnézzük Lin Jie friss képeit, amelyek egy Hilton-kampányhoz készültek. Szó se róla, ezek után az embernek tényleg kedve támad a népszerű szállodalánc valamelyik tagjában éjszakázni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.