A modell a Playboy-fotókat harangozza be

Érzéki képek: Kelly Brook és a sejtelmes babydoll

A kiszivárgott információk szerint a nyuszis magazin szeptemberi számában Kelly Brook lesz a címlaplány, amit egyáltalán nem bánunk, sőt! Az itt következő fotók mintegy felvezetések ahhoz.

Nézze meg: A sokat sejtető Kelly Brook képgaléria

2010.08.12 19:29

Kellemes, a fülnek és főleg a szemnek igencsak csábító hírek érkeztek a tengerentúlról: a népszerű nyuszis magazin szeptemberi számában erotikus fotósorozatot közölnek a szexi modellről, Kelly Brookról.

Fotó: Egotastic

A hölgy nemrégiben a legismertebb sportszergyártók egyikének plakátján tűnt fel meglehetősen nagy port kavarva, miután a nevezett cég cipőjén kívül mást nem viselt. A hírek szerint ráadásul a fotókhoz nem nyúlt képszerkesztő, azon Kelly minden egyes domborulata pontosan olyan, mint a valóságban.

Mit is lehet még ehhez hozzátenni? A most látható szexi babydoll alatt ugyan kevesebb látszik azokból a bizonyos domborulatokból, de a képeket elnézve az embernek kedve támad kihámozni ezt a habos babát. Mi lesz még itt szeptemberben?!

Kelly Brook meztelenül az utcán

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.