Csak egy cipőt visel az új reklámkampányban

Provokatív képek: Kelly Brook meztelenül fut?

A cipő öltöztet, de hogy ennyire?! Kelly Brook a legújabb sportszergyártó cég óriásplakátján anyaszült meztelenül, mindössze egy sportcipőben pózol.

Kelly Brook pucér cicikkel pattant motorra! képgaléria

2010.08.05 16:29ma.hu

A fotómodell a Reebok új kampányában vett részt, ahol a cipőkollekciót anyaszült meztelenül mutatja be – legalábbis az egyik fotón mindenképp.

Kelly Brook a londoni debütáláson elárulta, eredetileg azt hitte, a képet még retusálni fogják, de mikor megtudta, mégis a tiszta valóságában mutatják be őt, nem bánta a cég döntését. „Lehet, hogy kicsit furcsa, de nem fogok hazudni.” – tette hozzá.

Először persze meglepődött, de aztán belegondolt, hogy a lányok többségének szinte elérhetetlen az a testalkat, amit egyes retusált fotók alapján tűznek ki célul.

Sosem szeretnék okozója lenni az anorexiának vagy hasonlónak” – mondta el a modell, de végül is utólagos képszerkesztés nélkül is irigyelnivaló az alakja.

Az egyetlen, ami nem derült ki: Kelly ezek szerint így jár sportolni? Pedig a Reebok nemcsak cipőt gyárt…

Sok szexszel edz Kelly Brook

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.