Meztelenül pózolt a színésznő!

Buja képek: Alig takarta el Kelly Brook a szeméremdombját!

Dögös fotókhoz állt modellt a gyönyörű színésznő - Kelly Brook fehérnemű reklámban pózolt, de "virágos" képei sokkal izgalmasabbak: alig takarja valami a dús idomokkal megáldott szépséget...

Kelly Brook virággal takarta mellét és szeméremdombját! képgaléria

2009.09.28 12:45ma.hu

Kelly Brook mutatja be Ralph Lauren vadonatúj fehérnemű-kollekcióját - A barna szépségről azonban anyaszült meztelen fotók is készültek, melyeken nem sokat bíz a fantáziára!

Pikáns jelenet: Riley Steele és Kelly

A színésznő csupán egy-egy szál virággal fedi el bájait, de ha jobban meglessük, egyik-másik fotón annyira nem igyekszik eltakarni magát - főleg alul...

Kelly Brook nem az a szégyenlős fajta. A Piranha 3-D című produkció kedvéért nemrégiben egy ex-pornós szőkeséggel került közeli kapcsolatba egy yacht fedélzetén.

A színésznő és Riley Steele pikáns jelenetet forgatott, olyannyira, hogy a volt felnőtt-film sztár megfogdosta Kelly élénk piros fürdőruciba bújtatott kebleit, sőt, csókot is nyomott rájuk!

Miss Brook a szexuális életéből sem csinál titkot. A People magazinnak elmesélte, hogy remeknek mondható a szexuális élete. Pajkos játékokkal az ágyban akarja bebiztosítani, hogy a pasija ne unjon rá.

A humor is nagyon fontos, vélte Kelly, hogy meg tudják egymást nevettetni és jókat szórakozzanak együtt.

A szép színésznő szerint az őszinteség is alapköve egy kapcsolatnak. Kelly Brook jelenleg Danny Cipriani párja, de a Titanic című filmből ismert Billy Zane a vőlegénye volt. Kis híján házasságot is kötöttek...

Kelly Brook Londonban villantotta ki a dudáit!




Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.