Megfogdosták a csinos sztárt - ráadásul egy nő!

Pikáns képek! - Kelly Brook cicijét csókolta a szőke pornósztár!

A szépséges brit színésznő és a szöszke kebelcsoda egy yacht fedélzetén múlatta együtt az időt - Szemmel láthatóan gyönyörködtek egymásban, és nemcsak a csinos fürdőruha váltotta ki ezt a hatást...

Pikáns: Kelly Brook melleit dögös pornósztár fogdosta! képgaléria

2009.06.09 10:45ma.hu

Együtt hancútozott Kelly Brook a szemrevaló szőke Riley Steele-el, akit elsősorban pornós munkásságáról ismerhet a nagyérdemű.

A két hölgyemény remekül mulatott együtt egy hajó fedélzetén dögös tangában és melltartóban, amelyet alaposan meg is szemléltek egymáson.

Kelly-t előkészítik a jelenethez

A kíváncsiskodó Riley közelebbről is megtekintette Miss Brook csodás idomait, sőt, nagy élvezettel közéjük nyomott egy csókot!

Azt gondolhatnánk, hogy a pasikkal már nem egyszer pórul járt Kelly Brook besokallt az erősebbik nemből, és most a hölgyeknél próbálkozik...

Ám a lányok sajnos csak a Piranha 3-D című új film kedvéért produkálták a pikáns jelenetet!

Némileg rossz hír, hogy a film nem pajzánkodásról, sokkal inkább ijesztgetésről szól: horror.

Annyi azonban bizonyos, hogy a jelenetet a rajongók így is élvezni fogják - hiszen a minden idők legszexisebb bombázója címet elnyert Kelly önmagában sem utolsó látvány - különösen egy formás pornósztárral kiegészülve!

Olvassa el: a kínai fiúk Kelly-vel és Menával védekeznek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.