Viszi a szépséget a Titanic rosszfiúja...

Egy temetés, egy esküvő: Billy Zane elveszi Kelly Brook-ot

Sok férfi szomorodik most el a hír hallatán - A gyönyörű és szexi Kelly Brook férjhez menni készül. Nem is akárkihez: a Titanic rosszfiúja, Billy Zane már tavaly is oltár elé vezette volna...

Forró képekben a dögös barna Kelly Brook! képgaléria

2008.02.04 10:00ma.hu

Férjhez megy Kelly Brook - A csinos és népszerű brit színésznő párja Billy Zane, aki a Titanic-kal lett leginkább ismert. Leonardo DiCaprióval szemben ő a főhősnő Kate Winslet rosszindulatú vőlegényét alakította.

Billy már tavaly is feleségül akarta venni Kelly-t, ám szomorú esemény akadályozta meg a ceremóniát. A színésznő apja váratlanul meghalt - az esküvőt pedig elnapolták. Kelly ma is szomorúan mesél a történtekről: " Édesapám éppen tavaly novemberben hunyt el - már készültünk az esküvőre, amikor kiderült: az apám rákos".

Kelly Brook azt is elárulta, hogy egészen szűkkörű ceremóniát terveznek, Angliában, főként a családtagok és a legközelebbi barátok jelenlétében. A Smallville korábbi sztárja ugyanakkor meglepő kijelentést is tett: a házasodni készülő nőkkel ellentétben őt egyenesen az őrületbe kergeti esküvői ruhájának kiválasztása!

Nemcsak a ruha kinézete fontos, de az is, hogy milyen lesz az időjárás és a hely, ahol az esküvőt tartják. Elárulta, hogy leginkább az a fazon tetszik neki, melyet egykor Grace Kelly viselt...Gyönyörű volt és titokzatos.

Kelly és Billy Zane 2006-ban jegyezték el egymást, nem sokkal azután, hogy összeismerkedtek egy filmforgatáson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.