Ciki - Csak egy adásban ülhetett ott...

"Dögös bögyös" képek - Égés: Kelly Brook-ot kirakták a zsűriből

Nem ülhet már a brit tehetségkutató műsor ítészei között a csinos Kelly Brook - A barna szépséget egyszerűen kitették a zsűriből, hogy miért, az jó kérdés.

"Dögös bögyös" képek: Kelly Brook a habokban képgaléria

2009.04.15 09:20ma.hu

A bombázó Kelly Brook is véleményt mondhatott a Britain Got Talent című, a hazai Megasztárhoz hasonló műsor zsűrijében - de csak egy adás erejéig.

Kelly-t ugyanis kirakták - a hivatalos közlemény arról szólt, hogy mivel négyen ültek a zsűriben, ha egálban voltak a szavazatok, nem tudtak dönteni.

Piers Morgan, Amanda Holden és Simon Cowell a tehetségkutató zsűrijében

Persze nemcsak elküldeni lehetett volna valakit, hanem még egy tagot bevenni az ítészek közé. De nem ez történt: a modell és színésznő Brook-nak mennie kellett.

Kár, ugyanis éppen a minap fedeztek fel a műsorban egy igen ígéretes tehetséget, méghozzá a 47 esztendős Susan Boyle személyében.

Az asszony nemcsak bámulatos énekhangjával keltette fel a figyelmet. Bevallotta: még sosem csókolózott, sőt, férfival sem volt soha életében!

Kelly tehát nagy eseményről maradt le. Úgy tűnik, mostanában nincs nagy szerencséje sem a szép sztárnak, hiszen a magánélete sem alakult túl jól.

Már a menyasszonyi ruháját tervezgette, amikor lefújták az esküvőt a Titanic sztárjával, Billy Zane-nel.

Nem valószínű azoban, hogy sokáig marad pártában, hiszen udvarlói mindig akadnak. Gyönyörű külsejéért a The Sun olvasóitól (is) megkapta a minden idők legszexisebb bikinis bombázója címet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.