Kelly Brook mindent megad az ágyban!

Szexuális életéről vallott a műsorvezető!!

Kelly Brook nem szégyellős, ha a szexuális életéről kell színt vallania. A szexis műsorvezető a People magazinnak elmondta: rugby-játékos szerelmét, Danny Ciprianit minden jóval elkényezteti az ágyban...

Szexis képekben a bögyös Kelly Brook! képgaléria

2009.08.19 16:50ma.hu
Mindent megad az ágyban...

Kelly Brook színésznő fontosnak tartotta a sajtónyilvánosságnak megemlíteni, hogy kiváló a szexuális élete, de ezt nem részletezte. Ezenkívül már csak a humor fontos egy jó kapcsolathoz, és a barátjában az is megvan, mint arról a színésznő beszámolt a People magazinnak.

Kelly Brook és a 21 éves angol rögbijátékos Danny Cipriani kapcsolata idén tavasszal akkor kezdett érdekessé válni, amikor a pletykák szerint szakítani akartak.

A majdnem egy éve tartó kapcsolattal nem foglalkozott sűrűn a sajtó. Brook előzőleg Billy Zane színésszel élt együtt hosszú évekig.

- "Biztos akarok lenni afelől, hogy nem un rám, ezért igazán jó szex-szel ajándékozom meg" - vallotta be a szépség, hozzátéve, párjával nemcsak a szexuális életük tökéletes.

- "A humor szintén nagyon fontos, mi meg tudjuk nevetttetni egymást és rengeteget szórakozunk együtt. A harmadik dolog pedig, hogy őszinték vagyunk egymáshoz" - árulta el boldogságuk titkát Kelly Brook.

A szexi tévés a magazinnak azt is kikotyogta, nincs kizárva, hogy Ciprianival hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket, de egyelőre még nincsenek konkrét tervek az esküvőről.

- "Jó lenne, ha megtörténne, mert nagyon jól megvagyunk egymással. De ha mégsem esküszünk meg egyelőre, az sem számít, mert a kapcsolatukban minden nap nagy nap" - mondta a szexis tévésztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.