Ezeket az idomokat látni kell...

Vadító és buja: Kelly Brook megint bugyiban és melltartóban!

Merész fotósorozaton mutatja meg újra figyelemreméltó idomait a dögös Kelly Brook - A színésznőt láttuk már ennél erotikusabb felvételeken, de mitagadás, erre sem lehet panaszunk.

Dögös fehérneműs képekben a szexi Kelly Brook! képgaléria

2010.04.01 19:30ma.hu

Hol vadító dominaként pózol, hol pedig egy-egy szál virággal eltakarva szeméremdombját és kerek kebleit.

Kelly Brook-nak van fantáziája - teljesen meztelenül azonban csak ritkán készül róla fotó. Többnyire a strandon, és a leleményes paparazzóknak köszönhetően...

Kelly volt már modell, műsorvezető és tehetségkutató zsűritagja is, de egyik-másik filmjében azért odateszi, amije van: a Piranha például a soft-pornó kategóriába sorolható.

A fehérneműcégek azért szívesen invitálják a fényképezőgép kamerája elé, nemrég Ralph Lauren új kollakcióját mutatta be, most pedig az Ultimo modelljeként feszít a legkülönfélébb stílusú és hangulatú, dögös melltartókban és alsókban.

Az Ultimo-nak pózolt korábban Melanie Brown egykori Spice Girl is, nem tagadhatjuk, mindkét hölgyemény bámulatos "ütközőkkel" van megáldva...

Egy szál semmiben lejtett táncot a bombázó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.