Színpadon pucérkodik a brit színésznő

Édes-habos képek: ki ne nyalná meg Kelly Brook melleit?

Vicces és erotikus produkcióban tűnik fel egyik londoni színházban a dögös Kelly Brook - A színésznő meztelenül parádézik a színpadon, csak olyan kiegészítők vannak rajta, amit egy harapással el lehet tüntetni...

[14:14:46] Búcsú Adrienn: Ki ne nyalná meg Kelly Brook édes melleit? képgaléria

2009.11.06 06:30ma.hu

A Felül semmi (Calendar Girls) című alkotás színpadi változatának egyik szexis szereplője lett a 29 éves Kelly Brook.

A szép színésznő a londoni Noel Coward színházban Miss September-t alakítja nem kis sikerrel. Korábban a ma 57 éves Celia Imrie játszotta ezt a karaktert a mű 2003-as filmváltozatában.

A nézőknek elnyerte a tetszését a darab, igaz, a kritikusokat kevésbé győzte meg Miss Brook a tehetségéről. Különösen, mert egy sokkal idősebb színésznő alakította a karaktert korábban...

Az új feldolgozásban a dúskeblű modell szemrevaló társanőihez hasonlóan megszabadul a felsőjétől.

Ő az, aki a legtöbbet megmutatja testéből. A mű egyébként egy igaz történeten alapul, egy csapat Yorkshire-i feleségről szól, akik 1999-ben meztelen pózolást vállaltak egy naptárhoz.

Kelly Brook sem teljesen pucér azért, de ebben csak két, ugyancsak mellet formázó sütemény akadályozza meg.

Egy biztos, az összhatás így is, úgy is nagyon ínycsiklandozó...

Nézegessen dögös fotókat a dúskeblű színésznőről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.