Új cipőket dobott piacra az örökifjú modell

Elegáns és trendi - Viseld a lábadon Cindy Crawford-ot!

Az elegancia és a csillogás találkozása - új tv spot mutatja be Cindy Crawford új cipőkollekcióját, melynek darabjai már nálunk is kaphatóak.

Képek: Cindy Crawford új cipőkollekcióját reklámozza képgaléria

2010.09.13 11:29OTS - Fotó: magfashion.com

Míg a nap lassan felkel a Hudson folyó felett és egy sugárzó, nyári napot ígér a lassan ébredező New York számára, a filmstúdióban már gőzerővel folyik a munka, hiszen Cindy Crawford új 5th Avenue kollekciójának extravagáns reklámforgatásán már mindenki teljesen éber.

A szupermodell, aki 2009 őszén mutatta be első exkluzív 5th Avenue kollekcióját a Deichmann-nál, már harmadik alkalommal áll a kamerák elé Európa legnagyobb cipőkereskedője számára.

"Mindenekelőtt szimpatikus kisugárzása, valamint az az abszolút profizmus és rutin nyűgözi le az embert, ahogy a kamerával és az egész csapattal bánik" - mondja a rendező, Jake Nava a forgatáson.

A tv szpot 2010. szeptember 20-tól lesz látható a magyar televízióban, illetve más európai országokban is, ahol jelen van a Deichmann. A cipők szeptember elején érkeznek az üzletekbe. A Cindy Crawford Collection by 5th Avenue tv reklámját 2010. szeptember 20-tól kezdik sugározni.

További képek Cindy családjáról!

Az elegancia és a csillogás találkozása - a tv szpot az új cipőkollekciót mutatja be

Az új reklámban Cindy Crawford megmutatja, hogy minden öltözékben jól nézhet ki az ember, ha a megfelelő cipőt választja hozzá, hiszen a tökéletes stílus a cipőnél kezdődik.

A szupermodellnek ez nem jelent problémát: mindegy, hogy testhez simuló, rövid kabátban, vacsorához vagy partihoz illő szuperszűk miniben vagy laza rövid nadrágban jelenik meg - a nők millióinak példaképe természetes kisugárzásával és eleganciájával hódít - megspékelve egy leheletnyi csillogással.

Ezt az izgalmas keveréket sugallják a cipők is, amelyeket az amerikai hölgy új, exkluzív 5th Avenue kollekciója számára választott ki: rendkívül nőies modellek egy csipet extravaganciával és egy kis klasszikus beütéssel.

Cindy Crawford prémium kollekciója

Az aktuális kollekcióban több mint 40 modell található. A divatos slágerek közé tartoznak a magas sarkú overknee (térd fölé érő) modellek és az olyan finom kis részletek, mint a masnik és csatok.

Cindy Crawford a bokacsizmákat is szinte "kötelező darabokká" tette: néha elegánsak, decens szegecseléssel vagy vonzó pántokkal, néha városiasan modernek divatos felhajtókkal vagy kis redőkkel.

A körömcipők is biztos befutók: vékony sarkak állnak pikáns kontrasztban a könnyű platóval - ideálisak hosszú nadrághoz éppúgy, mint szűk szoknyához.

Minden modell a legjobb anyagokból és jó minőségű sima bőrből vagy puha velúrbőrből készül. A színek közül a fekete és a szürke dominál sok-sok árnyalatban, olykor a barna és a bíbor csatlakoznak hozzájuk.

Cindy Crawford csurom vizesen - fotók!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.