Közel húszmillió forintot követelt a pártól

Családi fotók - Cindy Crawford lánya székhez kötözve: feladta magát a zsaroló!

Feladta magát az a 26 éves német férfi, aki százezer dollárt, azaz közel 18 millió forintot próbált kicsikarni Cindy Crawford volt szupermodelltől és férjétől egy fotóért cserébe, amelyen lányuk egy székhez kötözve látható.

Cindy Crawford, párja Rande Gerber és tündéri gyermekeik! képgaléria

2009.11.18 13:25MTI

Feladta magát a Cindy Crawford-Rande Gerber házaspártól csaknem százezer dollárt követelő 26 éves férfi, aki egy fotóért igyekezett leakasztani ennyi pénzt a sztárpárról. A képen lányuk, Kaya egy székhez kötözve látható.

Cindy és a kislánya, Kaya - Fotó: evilbeetgossip

A férfi azzal fenyegette a házaspárt, hogy nyilvánosságra hozza a felvételt. A képet a lány állítása szerint 7 éves korában akkori dadája készítette, amikor "rabló-pandurosdit" játszottak.

Edis Kayalar kedden este jelentkezett a rendőrségen Stuttgartban.

A férfit Los Angelesben egy rendbeli zsarolással vádolják, s amennyiben elítélik, akár kétéves szabadságvesztésre is számíthat.

Az amerikai igazságügy-miniszter szóvivője szerint az Egyesült Államok még nem kérte hivatalosan Kayalar kiadatását, s nem tudja, hogy ez mikorra várható.

Cindy Crawford meglepő vallomást tett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.