A modell lánya nagyon hasonlít anyukájára!

Édes képek- Cindy Crawford lánya kiköpött anyja!

Cindy Crawford lánya még csak hét éves, de már teljesen úgy néz ki, mint világhírű, szupermodell anyukája a gyönyörű Cindy. A kis Kaia megdöbbentően hasonlít édesanyjára, így már többen modellkarriert jósolnak neki...

Cindy Crawford kislánya kiköpött anyukája! képgaléria

2009.06.16 16:00ma.hu

A 43 éves modell különben Los Angeles-ben élvezte a hétvégét együtt, Kaia-val és Presley-vel, két tündéri gyermekével.

Cindy Crawford különben az elmúlt hónapokban topmodellségének második fénykorát éli… A negyvenes éveiben járó sztár a Spar megújult Beauty Kiss termékcsaládjának a legújabb reklámarca lett, és habár az arcára koncentrál a kampány, dögös, fekete fürdőruhában pózol a plakátokon, haja csupa víz.

Cindy a Spar kampányában!

A Spar Österreich vezetője egy interjúban elmondta, a cég szívesen alkalmaz hírességeket, ha termékei népszerűsítéséről van szó, arra pedig különösen büszkék, hogy a 43 éves modellt sikerült leszerződtetniük.

Mint arról már korábban írtunk, Cindy legutóbbi fotósorozatai is figyelemre méltóak. Márciusban az Allure magazinnak állt modellt, de mivel aktot nem szeretett volna vállalni, a teljes öltözéke egy habréteg volt, amelyből egy árnyalatnyival vastagabb jutott a mellére, hogy inkább sejtessen, mint mutasson.

Tehát semmi kétség afelől, hogy a 43 éves modell továbbra is az egyik legdögösebb híresség…

Olvassa el, hogy miért vádolják a modell férjét szexuális zaklatással!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.