A topmodell eltiltotta lányát a sztártól!

Mi lehet az ok? Cindy Crawford lánya nem nézheti Miley-t!

Cindy Crawford szigorú anyuka. Bártan megmondja véleményét akkor is, hogy éppen egy világszerte ismert és kedvelt sorozatról van szó, nevezetesen a Disney stúdió Hannah Montana-filmjeiről.

Lenyűgöző képek a csodás modellről! képgaléria

2009.01.08 16:20rtlbulvar.hu
Cindy családjával!

Az egykori modell kijelentette, hogy lánya, Kaya nem nézheti a Miley Cyrus főszereplésével készült sorozatot. A topmodell szerint a tinisztár filmje pimaszságra és hiúságra tanítja a gyerekeket
 
- " Szeretem a Hannah Montanát, de a lányomat csak pimaszságra, gorombaságra és hiúságra tanítaná. Én biztosan nem hagynám, hogy úgy beszéljenek velem, mint ott, és az is száz százalék, hogy az én házamban nem bámulja azt a filmet ."– mondta a szigorú anyuka. 

A 42 éves sztár 1998-ban ment hozzá Rande Gerberhez, akivel a mai napig boldog házasságban él. 

Egy fiuk és egy lányuk született a frigyből: a kilencéves Presley Walker és a hétéves Kaya. 

Kevesen tudják, de Cindy Richard Gere felesége is volt, 1991 és 1995 között.

Cindy-t különben 16 éves korában nyári kukoricaszedéskor fedezte fel véletlenül egy fényképész, aki lefotózta. A fénykép és a fotogén Cindy tehetségét elismerő pozitív visszajelzések hatására Cindy feladta a nyári munkáját, s modellkedni kezdett. 

Két nyáron át modellkedett az Elite Modellügynökségnél Chicagoban, majd megmutatta, hogy az Amerikai Szépség nemcsak szép, de okos is. A csillogó modelléletét feladta és ösztöndíjjal vegyészetet tanult a Northwestern University-n. Cindy dolgozott Victor Skrebneski, fotóssal Chicagoban és nagy sikereket ért el, s szupermodell karrierjét New York City-ben indította el 1986-ban. 

Nem csoda, hogy hamarosan Cindy a legkeresettebb modellé vált. Két év múlva, már a legnagyobb divattervezők kifutóján mutatta meg bájait, címlaplányként pózolt a legjobb divatmagazinokban. Az elsők között lépett be az igazi szupermodellek elit csoportjába, s Naomi Campbell-lel, Claudia Schiffer-rel és Linda Evangelistá-val együtt csillagászati fizetést kapott. 

1988-ban Cindy, mint az első modern szupermodell, nagy vihart kavart, amikor lefotóztatta magát Hugh Hefner Playboy magazinjában. Ezzel nemcsak a fiatal és az idősebb férfiak szívét nyerte el világszerte, de 6 évig ő volt az MTV House of Style c. műsorának a háziasszonya. 

A vállalkozó szellemű Cindy fürdőruhanaptár - sorozatokat és fitness-videókat adott ki, amelyek óriási sikert arattak. 

Üzleti érzékét akkor is kamatoztatta, amikor Naomi Campbell-lel, Elle MacPherson-nal és Claudia Schifferrel együtt befektetett a Fashion Café - láncba, de Cindy hasznot látott a később nyereségessé váló Planet Hollywoodban is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.