A modell bánja, hogy nem volt vad

Forró képek - Cindy Crawford az asztalon táncol férje haverjainak!

A ma már kétgyermekes modell, Cindy Crawford tud még meglepetéseket okozni - No nemcsak azzal, hogy túl a negyvenen is nagyon dögös, hanem, amiket mesél...

Cindy Crawford - A bombázó legvadabb képei! képgaléria

2008.05.09 08:55ma.hu

Talán nem hinnénk, de az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb, világhírű modelljének, Cindy Crawford-nak is maradtak megvalósulatlan vágyai!

A sztár, aki évek óta példás házasságban él férjével, Rande Gerberrel, ma már két tündéri gyermek édesanyja. Cindy saját bevallása szerint mostanság érdekesebb személyiségnek tartja magát, mint amikor fiatalon a lábai előtt hevert a világ!

Cindy és a férje, Rande Gerber

A modell úgy érzi, hogy karrierje csúcsán nem használta ki igazán a lehetőségeit, nem mutatta meg, mi lakozik benne. Valószínűleg senki sem gondolná - leszámítva a sztár ismerőseit -, hogy Cindy, aki a címlapokon kihívóan pózolt és mosolygott, a magánéletben még egy asztali táncot sem mert volna ellejteni a buli hevében...

Sosem lőtt túl a célon, sosem voltak botrányai - utóbbi persze nem igazán hiányzott neki, de elmondása szerint azt sajnálja, hogy nem hozott ki egy kicsit többet magából.

Mai szemmel nézve vadabb is lehetett volna, hiszen kolléganői mind alaposan kiélvezték az életet - ő azonban mindig tűrtőztette magát, bulizni sem járt, inkább minden erejével a munkája sikerére koncentrált.

Cindy úgy tűnik, mostanság pótolja be elmaradását! A szupermodell elárulta, hogy ma már férje és barátai előtt szívesen táncol kissé becsiccsentve az asztal tetején...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.