A sztáranyuka cicit villantott!

Képek: Hoppá - Cindy Crawford kipakolta a mellét!

A minap érdekes fotók láttak napvilágot Cindy Crawford-ról és George Clooney-ról - Tudniillik, a színész és a modell férjével együtt tölti szabadságát a francia riviérán! Úgy látszik, ennek örömére Cindy a melltartójáról is megszabadult.

Hoppá - Cindy Crawford ledobta a melltartóját! képgaléria

2008.08.06 14:00ma.hu

Baráti nyaralásra utazott a Cindy Crawford-Rande Gerber házaspár, ugyanis magukkal vitték az időközben újra agglegénnyé lett George Clooney-t is.

A vakációt részben a páros yachtján töltötték, időnként kikötöttek és nézelődtek a városokban, de főként napoztak, lubickoltak és csevegtek.

Cindy Crawford-tól nem várt meglepetés is ér most bennünket - az egykori szupermodell melltartó nélkül süttette a hasát!

Azt eddig is tudtuk, hogy a csinos Cindy-n kétgyermekes anyuka létére is van mit nézni, ám a cicikidobós mutatvánnyal csak még inkább bizonyította: a teste most is formás és tökéletes!

Arról nincs hír, hogy a sztár férjén túl George Clooney mit szólt a mutatványhoz. Valószínűleg semmi rosszat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.