Újra cicijét mutogatta a modell!

Forró képek - Barátnőjével pucérkodott Kate Moss!

A minap Sienna Miller meztelen képei keltettek nagy feltűnést - Talán Kate Moss megirigyelte kolléganője sikerét, hogy úgy gondolta: ő is újra megszabadul melltartójától?

Kate Moss pucérkodott a barátnőjével! képgaléria

2008.07.15 10:00ma.hu

Kate Moss ismét félmeztelen - Már megszokhattuk a csinos modelltől, hogy nem gyakran takargatja magát, és mostanában előszeretettel strandol melltartó nélkül.

Az elmúlt hetekben azonban egy időre eltűnt - de csak addig, míg a némileg ügyetlen Sienna Millerről meg nem jelentek a félpucér lesifotók.

...és ez csak a kezdet!

Akár még az is lehet, hogy Kate szerette volna visszaszerezni "pozícióját": néhány topless fotó, és máris újra övé a főszerep!

Nem tudni, ám a biztos, hogy a sztármodell ezúttal egy barátnőjét is rávette egy kis félpucér napozásra - a férfiak nagy örömére...

Ugyan ebben is van már gyakorlata Kate-nek: nemrég profi fotósorozaton pózolt félmeztelenül modell barátnőivel.

Mitagadás, valószínűleg senki sincs ellenére, hogy ehhez hasonló izgalmas képek szülessenek.

A gond inkább az, hogy a sikeres hölgyeménynek ilyenkor apró hibái is előbukkannak.

A lesifotókon például jól látható, hogy mostanra egy kis hasat növesztett, és a popsija sem az igazi...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.