A modell elvörösödött szégyenében!

Képek: Kate Moss haja kihullott a divatbemutatón!

Kate Moss fülig pirult egy német bemutatón szégyenében - A szupermodell ugyanis távozóban a szőnyegen hagyta a tincseit!

Kate Moss szexis és romantikus! képgaléria

2008.06.16 16:40ma.hu
Hoppá! Kié ez a haj...? - Fotó: WENN

Alaposan rájárt a rúd Kate Moss-ra! A szőke szupermodell alighanem elégedetlen volt a hajkoronájával, ugyanis hajbetoldással érkezett egy németországi divatbemutatóra.

Mindez nyilván nem is derült volna ki, ha egy szerencsétlen véletlen folytán nem a szőnyegen landol a műhaj...! Amikor a tincsek leestek, Kate Moss fülig vörösödött szégyenében - adta hírül a Sunday Telegraph.

Főleg, amikor észrevette, hogy több fotós is eszét vesztve rohan, hogy megörökítse a nem mindennapi pillanatot. Sőt, az elhagyott haj ezt követően viccelődéseikhez is "asszisztált". Magukat is lefotózták vele!

A tincsek a szőnyegen végezték - Fotó: WENN

Szegény Kate Moss éppen egy örömteli alkalomból jelent meg a divatbemutatón, melyet a berlini Watergate klubban tartottak.

A 34 éves sztár ugyanis új parfümjét, a Velvet Hour-t mutatta be az eseményen.

Csupán néhány pillanat hiányzott volna, hogy megússza a kellemetlen leégést.

Távozóban volt már a rendezvényről, amikor a műhaj a vörös szőnyegen megadta magát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.