A féktelen bulizások nyomot hagynak

Kate Moss smink nélkül 50-nek is kinéz - nézze meg ráncait!

A sokszoros fontmilliomos szupermodell saját anyjának néz ki azokon a fotókon, amik róla készülnek egy-egy átmulatott éjszakája után. Kate Moss-on a drogelvonó sem segített, a topmodell iszonyúan fest smink nélkül!

Kate Moss túl sovány és nőietlen? képgaléria

2008.02.21 10:00ma.hu

Igaz, hogy Kate Moss már elmúlt 34 éves, és egy ötéves kislány édesanyja, de a róla készült fotókon, divat plakátokon elképesztően szépnek, szexisnek, kívánatosnak szoktuk őt látni. Ki hinné, hogy smink és jó frizura nélkül úgy tud festeni mint a saját borzalmas öreganyja??


A róla megjelenő képekről mindig csodálatos külsővel, tökéletes arccal tekint ránk vissza csábosan vagy vadítóan, szexéhes vadmacskaként vagy szende tinilányként a világ egyik leghíresebb topmodellje. Bizonyára rengeteg tinilány akad világszerte, aki rá szeretne hasonlítani. Mármint a hivatalos divatfotókon megjelent külsejére...


Kate Moss Pete Doherty-vel való, botrányoktól hemzsegő viszonya nagyon rosszat tett a modellnek, és nem csak bensőleg, de a féktelen bulizásoknak, italozásoknak, drogozásoknak köszönhetően arcán is megtették a magukét az átmulatott éjszakák a zenésszel. Elhasználtság, kiégettség, ragyásnak tűnő, foltos arcbőr, karikás szemek, ráncos bőr: mindez sok-sok évvel mutatja idősebbnek a topmodellt, ha egy elkapott, sminktelen paparazzi fotón nézünk vele szemközt, míg a műteremben készült képeken álomszépnek látjuk a retusálásnak köszönhetően.


30 millió fontra rúgó vagyonával Kate Moss tekintélyes helyet foglal el a topmodellek között. 14 éves korában pózolt először kamera előtt, a csupacsont, nyakigláb alkatú lány kedvence volt mindig is a divatkreátoroknak. A hölgy ugyan már szakított Doherty-vel, járt drogelvonón is, de a bulizásokról nem mondott le. Önpusztító életmódján a jelek szerint nem kíván változtatni, hiszen ezen a héten eddig is minden éjjel átbulizott legújabb pasijával, Jamie Hince-szel.


Kate Moss azt hiszi bizonyára, a retusálás minden nyomt eltüntet arcáról, de vajon miért nem akar sminktelenül is jól kinézni?? Ráadásul egy ötéves kislány édesanyjaként is illene jobb példát mutatnia. (Fotók: Longchamp / Daily Mail)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.