A modell a muszlim városban is kipakolta!

Képek: Botrány! Kate Moss cicije kilátszott Isztambulban!

Botrányt okozott Kate Moss Isztambulban! - A szupermodell egy kiállítás megnyitójára érkezett a muszlim városba, csak azt nem gondolta át, hogy miben.

Forró vízparti képek Kate Moss-ról és barátnőiről! képgaléria

2008.06.19 08:21ma.hu - Fotó: hollywoodgrind.com

Kate Moss-tól már megszokhattuk, hogy nem takargatja idomait a nyilvánosság előtt - a provokatív fotókat pedig egyenesen imádja!

A minap is meglepte rajongóit egy erotikus fotósorozattal, melyen két barátnőjével együtt pózol félmeztelenül.

Ezúttal azonban túllőtt a célon! Kate egy isztambuli kiállítás megnyitón vett részt, ahol hosszú, fekete, de igencsak átlátszó ruhában jelent meg: keblei, sőt a mellbimbója is tisztán kivehető volt. Hátulról pedig bárki megtekinthette fekete tangájának vonalát - adta hírül a Daily Mail.

Persze, a helyiek nem hagyták szó nélkül a náluk igencsak botrányosnak számító esetet.

Hiszen Moss tulajdonképpen jobban tette volna, ha még egy kendőt sem felejt el felvenni! Ezzel a ruhával azonban végképp elásta magát a muszlimok lakta városban.

A tárlat szervezői nem titkolták, a szupermodell valószínűleg nincs tisztában a szokásokkal.

Nagy szerencsének tartják, hogy Kate nem olyan fanatikusokkal került szembe a rendezvényen, akik azonnal nekiestek volna botrányos kinézete miatt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.