Bedobta magát a pasi előtt a sztár...

Penelope Cruz kipakolta a cicit Javier előtt - Szexi képek!

Végre kicsit lazíthatott Penelope Cruz - A gyönyörű latin színésznőre nem jellemző a teljes kitárulkozás, de mindig kiválasztja a megfelelő cicifixet, hogy majdnem minden látsszon. A képeket elnézve nem lehetnek kétségeink afelől, hogy a szerelem jót tesz Penelopénak...

Penelope bedobta magát Javier előtt - képek! képgaléria

2008.03.27 10:00ma.hu

Újdonsült kedvesével, az Oscar-díj nyertes Javier Bardemmel pihent Penelope Cruz - A bájos színésznő kidolgozott hassal, szexis bikinben feszített a párja mellett - és persze megfelelően kipakolta, amije van: domborulatai izgalmasan mutatnak a szűkös melltartóban.

A spanyol csillag és kedvese, Javier csak nemrég találtak egymásra - a szexi színésznő és a Nem vénnek való vidék sztárja között nagy a szerelem.

Bevállalós a szép színésznő...

No és ha hinni lehet a pletykáknak, Penelope a minap kijelentette: úgy megirigyelte barátnője, Salma Hayek boldogságát, hogy hamarosan ő is anya szeretne lenni. A csinos Salma szeptember végén adott életet kislányának, Valentinának.

A hírek szerint Penelope vagy húsz gyermeket szeretne, de akkor érezné igazán anyának magát, ha adoptálhatná a csemetéket, hogy segítsen legalább néhány, rossz körülmények között élő kicsin.

Feltehetetően ha ideje végre engedi majd - és nem filmszerepei között kell válogatnia -, egy egész focicsapatnyi gyermeket szeretne összehozni! Vajon mit szól ehhez Mr. Bardem...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.