A szívtipró és a férjes modell?!

Fotók: Nahát! Clooney Cindy Crawford-dal nyaralt!

Mik vannak - Talán sokan meglepődnek a lesifotók láttán. Az újra agglegény George Clooney és Cindy Crawford egykori szupermodell együtt sütkérezett Saint Tropez-ban!

George Clooney Cindy Crawford-dal nyaralt! képgaléria

2008.08.04 10:30ma.hu

Úgy hírlik, George Clooney, nők ezreinek álma ismét szabad - A pincérnő Sarah Larson-nal történt szakítása óta a szívtipró sztár újra egyedül cselleng. És hát itt a nyár, mégsem töltheti magányosan szabadságát!

Csatlakozott hát Cindy Crawford-hoz, én önfeledten élvezték a Saint Tropez-i tengerpart szépségét...Nem kell azonban megijedni, nem vette le a lábáról teljesen a kétgyermekes szupermodellt a sármőr!

George itt még Sarah Larson-nal

Crawford és George ugyanis régóta jó barátok.

A színészt nemcsak Cindy-hez, hanem a férjéhez, Rande Gerberhez is jó viszony fűzi. Így nem csoda, hogy a házaspárnak nem volt ellenére, ha a köztudottan szórakoztató George velük tölt pár napot a riviérán.

Persze, a modell és párja csinos kis yacht-tal utazza körbe a környéket, így a kíváncsiskodóktól is távolabb kerülhetnek, ha kedvük tartja.

A 47 éves Clooney egyébként a hírek szerint korántsem olyan boldog, hogy elváltak útjaik a kedvesével.

A nem éppen visszafogott Sarah Larson-ról egyre több botrányos cikk jelent meg, és a szakítás valódi oka is rejtély. Ám úgy tűnik, a színész mégiscsak szerette a lányt.

Úgy hírlik, a korábbi páros mostanság is tartja egymással a kapcsolatot. Sarah egy ismerőse szerint Miss Larson ma is szerelmes a színészbe...Talán mégsem ért véget az ő történetük?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.