George Clooney volt nője nem kispályás!

Képek! Biszex prosti volt Clooney exe?

A múlt héten kiderült: a sármos George Clooney röppályára állította pincérnő kedvesét Sarah Larsont. Már a kapcsolatuk alatt kiderült, hogy a hölgynek sok vaj van a füle mögött, mégis úgy látszott, hogy a színész kitart fiatal kedvese mellett.

Képek: Clooney exe igazi vadmacska! képgaléria

2008.06.02 10:12ma.hu

Sarah Larson mielőtt Clooney babája lett, meglehetősen kicsapongó életet élt, ezt bizonyítja azok a privát képek, amelyek a nyilvánosságra kerültek románcuk alatt. 

A kínos fotók mellett, olyan pletykák is felreppentek, hogy csinos Sarah nemcsak tálcák hordozásával kereste a kenyerét. Állítólag luxus prosti volt Las Vegasban, mielőtt Clooney barátnője lett. 

Most, hogy vége a kapcsolatuknak, lehetséges, hogy Sarah visszatér az iparba. A fotók bizonyíték arra is, hogy Sarah nem vetette meg az azonos neműek közeledését sem, így könnyen elképzelhető, hogy a vérbeli parti lány nem koptatja otthon a zsebkendőket. 

- George szerint Sarah nagyon édes, és ezért nehéz volt vele szakítani. Az igazság az, hogy alig volt közös dolog bennük, és George nem akarta elkötelezni magát- nyilatkozta az In Touch magazinnak Clooney egyik barátja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.