George nem bírta ki a dögös lány nélkül!

Képek! Clooney és Sarah újra együtt?

George Clooney a világ bármelyik nőjével kikezdhetne, egészen biztosan nem kosaraznák ki. A világ legszexisebb férfijának választott színész, aki korábban előszeretettel váltogatta barátnőit, most mégis mindig ugyanahhoz a nőhöz tér vissza. A szerencsés pedig nem más, mint Sarah Larson, a pincérnőből Clooney barátnőjévé avanzsált hölgy.

Pikáns fotók Sarah Larsonról! képgaléria

2008.07.23 11:40rtlbulvar.hu

Sarah és a színész kapcsolata 2007-ben indult virágzásnak, és ez év május 28-án ért véget. A szakítás pontos oka máig nem ismert. Egyesek szerint a lány nem elégedett meg a sztár barátnője titulussal: ő maga akart lenni a sztár. Mindent megtett ezért, még testőröket is fogadott maga mellé, hogy nagyobb legyen a tekintélye, és lám-lám: a People magazin 2008-ban beválasztotta a világ legszebb hölgyei közé. 

Clooney viszont közvetlenül a mellnagyobbító műtétje után ajtót mutatott neki. 

- Sarah szerelmes volt George-ba, hiába mondanak bármit is. Tudta, hogy sosem veszi feleségül, ő mégis odavolt érte. Sőt, mind a mai napig imádja. Barátok maradtak a szakítás után, tehát még semmi sincs lejátszva köztük – állítja Sarah egyik hozzátartozója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.