Kik a valaha élt legnagyszerűbb modellek?

A legjobbak: Elle MacPherson, Cindy Crawford és Twiggy!

Elle MacPherson ismét a csúcson! Egy külföldi vállalat háromezer nőnek tette fel a kérdést, hogy szerintük ki a világ valaha élt legklasszabb modellje, és a megkérdezettek az ausztrál származású szépséget jelölték meg legtöbben.

Hosszú lábak, csodás testek! Tényleg ők a legszebb modellek? képgaléria

2008.09.29 16:30ma.hu
Elle MacPherson

"Közvélemény kutatásunk azt az eredményt hozta, hogy a nőknek tetszik a sportosabb, hajlékony alak. 

Amilyen Elle és Cindy teste is. 

Az első szupermodellek ott vannak a top 10-ben, ami azt mutatja, hogy ők tényleg ikonikusnak számítanak a divat világában" - mondta a felmérést elindító Debenhams vállalat szóvivője, Caroline Adams.

A brit modell-legenda: Twiggy

A 44 éves Elle MacPherson, akit a divatszakmában "A Test" becenévvel is emlegettek, Cindy Crawfordot és a ma már 58 éves, brit modell-legendát, Twiggyt előzte meg. 

Érdekesség, hogy Claudia Schiffer csak negyedik, Kate Moss hetedik és Liz Hurley kilencedik lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.