Lehet hogy csak feltűnést akarnak kelteni...

Szexbotrány! Szexuális zaklatás miatt feljelentették Cindy Crawford férjét!

Szexuális zaklatás vádjával feljelentették Cindy Crawford férjét, Rande Gerbert. Lehet hogy csak feltűnést akarnak kelteni, de az is lehet, hogy tényleg igazat mondanak...Ez a kérdés foglalkoztatja leginkább a brit- és az amerikai közvéleményt.

Cindy még anyukaként is elragadó és szexis! képgaléria

2009.05.04 17:23ma.hu
Cindy és férje együtt!

A feljelentést két pincérlány tette meg, aki szerint a 47 éves Rande Gerber szexuálisan zaklatta őket!Állítólag a férfi egy vacsora alkalmával többször kikezdett velük, és egyiküket még meg is próbálta megcsókolni. 

Ráadásul a nő elvesztette a munkáját, amikor tiltakozni mert. Shelly Scott és Gillian Walker San Diegóban, a milliárdos üzletember egyik bárjában dolgoztak, amikor Gerber és a személyzet több tagja állításuk szerint molesztálta őket. 

A szupermodell férje egyikük ruhájára tette a kezét, és háromszor egymás után meg akarta őt csókolni. A lányok ellenkeztek, és saját bevallásuk szerint ezért bocsátották el őket. 

A pincérnők bírósághoz fordultak, de mint tudjuk, a szexuális bűncselekményeket elég nehéz bizonyítani – már ha egyáltalán történt bármi is a bárban. 

Gerber szóvivője annyit mondott az esetről, hogy a lányok minden állítását megvizsgálták, de azok alaptalannak bizonyultak. 

- „Ennek a pernek semmi alapja” – mondta a szóvivő. 

A férfi ellen különben márciusban adták be a keresetet, melyben a két nő állítása szerint azért rúgták ki őket, mert nem teljesítették Gerber és még néhány kollégája kéréseit. 

A vádakat azonban Gerber cégének szóvivője alaptalannak tartja, és tagadják azokat. Crawford és Gerber 11 éve házasodott össze, és van két gyerekük, a 9 éves Presley és a 7 éves Kaia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.