Tud még meglepetést okozni?

Fotók - Aktmodellel szexel Ronaldo a párja mellett?

Nemcsak azért híres a portugál sztárfocista, mert jól rúgja a bőrt - Cristiano Ronaldo nem az a pasi, aki könnyen megmarad egy nő mellett...

Képekben a dögös aktmodell, Rhina Sugden! képgaléria

2010.08.24 11:45ma.hu

Nemrég hatalmas meglepetést okozott Cristiano Ronaldo, amikor bejelentette, hogy kisfia született - egészen addig senki sem feltételezte a futballistáról, hogy apa lesz...

Főleg azok után, hogy az utóbbi időben évekig tartó kapcsolata kevés volt. A kisbaba édesanyjának személyét homály fedi, csak annyit lehet tudni, hogy a felügyeleti jog Ronaldóé.

A hírek szerint a sztár jelenleg az orosz modell Irina Shayk kedvese, de már itt is labilis a pozíciója.

Ronaldo a The Sun brit pletykalap szerint máris félrekacsintgat, egy szöszke aktmodellel találkozgat, bizonyos Rhian Sugden-nel.

Ronaldo és Irina - meddig tart a szerelem? - Fotó: celebrityhealthfitness

A románc állítólag április óta tart, egy étteremben futott össze a focisztár a szépséggel, Manchester-ben.

Ronaldo nem sokat teketóriázott, amikor megpillantotta a lányt, a pincért intette oda, hogy tudja meg a telefonszámát.

Nem is sokat késlekedett a hívással, és átült Rhian asztalához - mesélte el a The Sun-nak a szőkeség barátnője, aki annyit még elárult, egyszer már azóta találkoztak, de nem tudja, mi történt. Sms-ben azonban egész biztosan tartják a kapcsolatot.

Irina Shayk, Ronaldo "hivatalos" kedvese jelent meg ugyanakkor a focistával Madridban, az USA-Spanyolország mérkőzésen, és nem látszott közöttük semmiféle feszültség. Bár csók és nagy ölelések sem történtek...

Ronaldo már a befejezésen gondolkodik?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.