Nem tudni, honnan jött az információ!

Döbbenet: Ronaldo szeretőjének nevezték Dobó Katát!

Túl van a kétszázadik szeretőjén Cristiano Ronaldo egy német lap állítása szerint - Csakhogy erre a lapra hivatkozva magyar újságok is megírták a hírt, miszerint Dobó Kata is közéjük tartozott! A színésznő teljesen felháborodott a híresztelésen.

Képekben a gyönyörű Dobó Kata! képgaléria

2010.06.30 12:30ma.hu

A Bild am Sonntag értesülései szerint kétszáz hölgy fordult már meg a futballsztár Cristiano Ronaldo ágyában. A portugál csillag népszerű a nők körében, hiszen nemcsak tehetséges focista, sármos férfi is. A német újságra való hivatkozással ugyanakkor magyar lapok is lehozták, hogy a magyar színésznő, Dobó Kata is Ronaldo szeretője volt!

Kata jogi képviselője a Kiskegyednek elmondta: megdöbbentek a cikk láttán, hiszen maga cáfolta a hírt a magyar lap riporterének. A színésznő még csak nem is találkozott soha a focistával - szögezte le. Úgy látszik, bárkiről bármit le lehet írni, tisztességet és moralitást is felülír az anyagi haszon. Dobó Kata megtette a megfelelő jogi lépéseket.

A menedzsment megkereste a német lapot is, hogy megtudják, honnan az információ, de azt a választ kapták: ők ilyet nem írtak. Az ügy tisztázása jelenleg zajlik - írja a Kiskegyed.

Dobó Kata párja immár két éve a kollégája, Levente, akivel Békéscsabán szerettek egymásba a közös munka során. A szép színésznő a Lüzisztraté című darabban szerepelt a Békés megyei városban.

A férfinak két gyermeke van, családos ember volt, amikor a kölcsönös rokonszenv szerelemmé változott. A kezdeti nehézségek után a színésznő és párja a fővárosban kezdett új életet.

Levente ismerősei szerint nem Kata volt az oka annak, hogy a férfi házassága tönkrement, hiszen nejével már korábban is sokat vitázott.

Dobó Kata korábban éveken át a producer Andy Vajna kedvese volt, szakításuk után a szép színésznő egy gyógyszerésszel töltött együtt néhány hónapot.

Ám a szerelemnek vége szakadt - valószínűleg a távolság miatt, Katát és ex-kedvesét ugyanis több, mint 220 kilométer választotta el egymástól.

Dobó Kata megkörnyékezte Uma Thurman-t

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.