Bukás lett a filmjük - alig volt nézője

Dobó Kata: Nem számítottunk ilyen kevésre...

Az egyik napilap nemrég címlapon hozta, hogy a Dobó Kata és Kern András főszereplésével vetített Halálkeringő című film óriási bukás lett - Az internetes sztártévé arról kérdezte a színésznőt, hogy ő hogyan értékeli a történteket.

2010.03.11 14:30Tabu tv

Dobó Kata új filmjét minden lehető módon lehúzta a magyar bulvársajtó, ami valószínűleg a rendkívül alacsony nézőszám miatt történt.

"Meglehetősen vegyes volt a film fogadtatása, de erre számítottunk is. Talán arra nem számítottunk, hogy ilyen kevés nézőszámot fog produkálni, és ez egy kicsit csalódás volt!" - mesélte a tabutv.hu riporterének a színésznő, aki egy drogos rendőrnőt játszott a megbukott Halálkeringő című filmben.

"Ha azt tudtuk volna, hogy mi az oka a kevés nézőszámnak, akkor valamit biztosan másképp csinálunk. Lehet, hogy a műfaj, de sokat találgattunk egyébként ezzel kapcsolatban. Nincs szégyellnivalója senkinek, aki ebben a filmben részt vett. Nagyon kemény munkával, profi munkát sikerült letenni az asztalra, nagyon kevés pénzből!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Dobó Kata, aki áprilistól újabb kőszínházi darabot próbál majd, de filmszerepre még nem kapott felkérést.

Dobó Kata szerint túl bátrak voltak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.