Modellfiúkkal "hetyegett" a tengerparton

Izgalmas videóval: Ronaldo szerelme más pasikkal hempereg

Míg a világhírű focista a vébén küzd, kedvese a tengerparton tölti az időt...

2010.06.25 06:48ma.hu

Pikáns fotók készültek Irina Shayk-ről, Cristiano Ronaldo szerelméről, miközben a tengerparti homokban vadító külsejű férfiak zsongták körül a szexi szépséget. A futballsztár fülébe is eljutottak a hírek, de nem lepődött meg és nem is neheztelt barátnőjére.

A 24 éves bombanő ugyanis modellként dolgozik, és épp a napokban készítik elő az Armani cég idei nyári kampányát - tudta meg a hirado.hu -, ehhez pedig elengedhetetlen volt mind a kihívó bikini, mind pedig a három izmos és igencsak vonzó pasi.

A futballrajongóknak tehát semmi okuk az aggodalomra, kedvencüket nem fogja felzaklatni a hír és ettől nem fog rosszabbul szerepelni a futballtornán, a nőknek viszont egy darabig még biztosan nem lesz esélyük Ronaldónál...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.