Cristiano is alsóra vetkőzött!

Döglesztő fotók: Feszes gatyában és félmeztelenül feszít Ronaldo!

Cristiano Ronaldo Armani alsóban feszített a fotózáson. Ki tudja, talán csak megirigyelte a Real Madrid sztárfocistája, David Beckham feszesgatyás képeit?

Micsoda izmok: Cristiano Ronaldo levetkőzött az Armaninak! képgaléria

2010.01.19 19:30mellesleg

Mindenesetre a 24 éves portugál focista profi fotókon mutatja meg izmos felsőtestét, néhol annál többet is.

A „Spring Summer 2010” Giorgio Armani reklámkampányának új arca nem csak arcát adta a cég kollekciójához, hanem kockás hasát is.

David Beckham volt az előző év ideálja

A kőkemény izmok láttán még vita fog folyni, David Beckham marad-e az ideális atléta termetű Dávid, vagy szerepét átveszi az izomkolosszus Ronaldo? 

Armani úgy nyilatkozott a fiatal labdarúgóról, hogy spontán, izgalmas, egy igazi különc és igen szexi kisugárzással rendelkezik.

Pont olyan, amilyen személyt keresett az Armani Jeans és Emporio Armani Alsóruházat kampámyához. 

Addig is a női szíveknek mindegy, hogy melyik tökéletes felépítésű focista mutatja meg testét, csak láthassa a legújabb Armani fehérneműket.

Szexisebb Beckham-nél Cristiano Ronaldo?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.