3,2 millió rajongó a közösségi oldalonf

Már Ronaldo is a Facebookon nyomul

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballistája a legnépszerűbb sportoló a Facebook közösségi oldalon - számolt be szerdán a Marca című spanyol sportnapilap.

2010.01.07 13:37MTI

A társasági életben is sokat forgolódó labdarúgósztár 3,2 millió "követőt" tudhat magáénak a világ legnépszerűbb közösségi platformján. Ronaldót 3,18 millió rajongóval Roger Federer teniszrekorder, illetve Michael Phelps amerikai úszó, tizennégyszeres olimpiai bajnok követi. Neki 2,86 millió rajongó jutott.

Cristiano Ronaldo 2009-ben a Manchester Unitedból igazolt át a madridi klubhoz. A portugál válogatott játékos minden idők legdrágább vétele volt, a királyi gárda 94 millió eurót fizetett érte.

Sajtóértesülések szerint a labdarúgó reklámbevételekből évi 80 millió eurót keres.

A Marca arról is beszámolt, hogy a Facebook legnépszerűbb személyisége Barack Obama amerikai elnök, aki 7 millió rajongóval büszkélkedhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.