Armani-termékek "teste" lesz a focista

Szexi fotók - Ronaldo jövőre gatyavásárlásra csábít!

A Real Madrid és a portugál labdarúgó-válogatott támadója a világhírű Armani divatvállalat alsóneműiben feszít jövő évben.

Cristiano Ronaldo a Manchester United-ben képgaléria

2009.10.12 14:30ma.hu

A 24 éves sztárfocista, Cristiano Ronaldo lesz a világhírű Armani divatvállalat arca - pontosabban teste - jövőre, közölte a neves cég.

Ronaldónak az Armani 2010-es tavaszi és nyári kollekciójának népszerűsítésében lesz oroszlánrésze.

Nemcsak alsónadrágokat, farmereket is bemutat majd a jóképű focista.

Cristiano Ronaldo nem az első lesz, akit modellként alkalmaz az Armani, hiszen jól emlékezhetünk a nála tíz évvel idősebb David Beckham reklámjaira is.

Az ő korábbi csapatában, a Real Madridban rúgja most a bőrt a fiatal portugál sztár.

Beckham azonban jelenleg saját alsónemű-kollekció tervezésén töri a fejét. Neje, a Spice Girls egykori tagja, Victoria Beckham énekesnő is pózolt már az Armaninak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.