Fogarassy Mariannt is meglepte a levél...

Randira hívták! - A magyar modell tényleg kifogja Ronaldo-t?

Bár igencsak rosszul sült el, amikor hírbe hozták David Beckham-mel, Fogarassy Mariann szeretett volna találkozni a hazánkba érkező Ronaldóval. Sikerült is, de ennél több történt...

Így játszott Cristiano Ronaldo a Manchester United-ben képgaléria

2009.09.23 06:30ma.hu

A szép magyar modell nem ismer lehetetlent - Fogarassy Mariann elhatározta, hogy átadja a sztárfocista Cristiano Ronaldo-nak a képeivel teli nyuszis magazint, s meg is tette! Mariann tudta, melyik szállodában laknak a focisták, türelmesen megvárta Cristianót, majd kért tőle egy közös fotót. Amikor az elkészült, a magyar modell kezébe nyomta a magazint.

Később azonban őt is meglepte, ami történt: a portugálok stábjából valaki érdeklődött Mariann telefonszáma után, de e-mail címmel is beérte. A modellt éjszaka egy levél várta, melyben Ronaldo gyakorlatilag randira hívta őt.

Mariann azonban elárulta: ha lenne is folytatás, nem adná ki Cristianót. Úgy érzi, hatással voltak egymásra. Mariann nem tagadja: neki nagyon tetszik. A herceg Daniel Ducruet-ről is nyilatkozott a modell, elmondása szerint a róluk szóló pletykák nem igazak, csak egy filmről tárgyaltak.

Mariannt bántja, hogy állandóan összehozzák valakivel. Mint mondja: beszéljenek inkább arról, hogy aláíratott egy mezt Ronaldóval, amit elárvereztek és a pénzt az UNICEF kapta - adta hírül a Kiskegyed.

A hetekkel korábban "beharangozott" esemény mindenesetre váratlan fordulatot vett.

Miután a külföldön is dolgozó Fogarassy Mariannt nemrég, az AC Milan Budapestre érkezésekor hírbe hozták David Beckham-el, nemcsak ez a pletyka látott napvilágot a szőke modellről.

Így aztán, amikor a Playboy a csinos lány erotikus fotóival jelent meg, Mariannt úgy hirdették, mint akinek Ronaldo lesz a következő "áldozata".

A portugál újságírók a hírek szerint jót derültek a dolgon, és a Puskás Ferenc stadion sajtópáholyában kézről-kézre járt a Fogarassy Mariann képeivel megjelenő magazin reklámja.

A Bola című lap munkatársa megemlítette, hogy a legújabb divat szerint Ronaldót mindenütt összeboronálják a helyi szépségekkel, járjon bármerre. Így meg sem lepődtek a Mariannt bemutató lap hirdetésén, de sok sikert kívántak a lánynak...

Fogarassy Mariannt David Beckham óta újabb hírességgel, Daniel Ducruet-vel hozták hírbe, Stephanie monacói hercegnő exférjével. Az ő társaságában látták az olasz tengerparton sétálgatni a modellt.

Mariann a pletykák hallatán a Fókusz kamerája előtt nyilatkozott, s elmondta: ő nem híresztelt, nem állított semmi olyasmit, hogy románc lenne kialakulóban.

Egy jótékonysági rendezvényen találkoztak Stephanie volt férjével - teniszgálán, amely egy beteg kislány megsegítését szolgálta.

Röpke kontaktjuk volt egymással - pár napot töltöttek együtt, hiszen együtt teniszeztek, egy hotelben laktak és persze így sokszor összefutottak. De közelebbi ismerkedésre nem volt mód vagy lehetőség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.