Mit szól ehhez Cristiano kedvese?

Képek - De miért? Béranyának perkált Ronaldo a babáért

Meghökkentette a világot a minap, hogy a nők által bálványozott, tehetséges sztárfocista bejelentette: fia született. Hogy kitől, és milyen körülmények között, azóta is találgatták...

Micsoda izmok: Cristiano Ronaldo levetkőzött az Armaninak! képgaléria

2010.07.08 11:30ma.hu

Pár nappal ezelőtt igazi szenzációként tálalták a lapok: Cristiano Ronaldo az egyik közösségi portálon levő adatlapján kürtölte világgá, hogy nagyon boldog, hiszen apa lett!

Titkolózik a futballsztár

Nyilván nem kevesen azt hitték, csupán valami viccről lehet szó. Hiszen a sztárfutballista, akiért hölgyek ezrei rajonganak, igen gyakran váltogatja barátnőit, rendkívül gazdag, és még nagyon fiatal...

Kiderült: a hír nem kacsa, de részleteket Ronaldo nem árult el. Annyit közölt, hogy az anya nem szeretné felfedni kilétét, a most született kisfiúnak pedig ő lesz az egyedüli gondviselője.

A The Sun angol lap szerint nem kétséges, hogy a babát béranya hordta ki, méghozzá 12 millió euróért. Tudatos volt, kitől szülessen a gyermek, és nem egy felelőtlen kaland eredménye.

A brit lap szerint két hölgy is szóba jöhet, mint a baba anyja: egy amerikai, külsőre Paris Hilton-ra emlékeztető lány és egy dániai szépség.

Ronaldo fiának érkezése egyébként mindenkit meglepett, még a focista csapattársai sem sejtettek semmit.

C. Ronaldo, a csúcsmodell...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.