El akart sétálni

A portugálok Ronaldo sárga lapjának törlését kérik

A portugálok azt kérik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől (FIFA), hogy törölje Cristiano Ronaldo sárgalapos figyelmeztetését, amelyet kedden a csapat első világbajnoki mérkőzésén kapott.

2010.06.17 07:24MTI

A találkozó 21. percében az uruguayi Larrionda játékvezető nem fújta le az elefántcsontparti védő, Guy Demel Real Madrid sztárja ellen elkövetett szabálytalanságát, majd az eset után összeakaszkodott a két játékos, akik ezért egyaránt sárga lapot kaptak a bírótól.

A portugál szövetség azzal érvel beadványában, hogy egyrészt Ronaldóval szemben szabálytalankodtak, másrészt az eset után ő el akart sétálni, de a rivális játékosai körbevették, majd lökdösték és inzultálták. Az összecsapás gól nélküli döntetlennel zárult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.