Kisfia született a focisztárnak - de ki az anya?

Micsoda? Cristiano Ronaldo apa lett!

Megdöbbentő dolog történt: a portugál focisztár, aki számtalan szeretővel oszthatta már meg az ágyát, saját oldalán jelentette be, hogy gyermeke született!

Micsoda izmok: Cristiano Ronaldo levetkőzött az Armaninak! képgaléria

2010.07.05 11:30ma.hu

Cristiano Ronaldo a jelek szerint apa lett! Saját facebook adatlapján közölte szombaton a nagy hírt rajongóival: szavai szerint hatalmas örömmel jelenti be, hogy nemrég egy újszülött kisfiú édesapjává vált.

Irina Shayk - állítólag ő Ronaldo párja

Azt nem árulta el a portugál focicsillag, kicsoda a gyermek anyja, de azt igen, hogy ő maga fogja egyedül nevelni a csöppséget.

Ronaldo megírta: a kicsi édesanyjával megegyeztek, hogy a kisfiú az ő kizárólagos felügyelete alá kerül, az anya személyazonosságát pedig bizalmasan kezelik...

A legutóbbi hírek szerint Cristiano egy 24 éves, Irina Shayk nevű hölggyel találkozgatott, aki modell, és nemrég készültek róla pikáns felvételek az Armani cég számára.

A közelmúltban Ronaldo maga is népszerűsítette a márkát, alsóneműikben pózolt néhány szexis fotón.

A focisztár egyik-másik kedvese ismertebbé vált a média számára, így például a csinos, szintén modellkedő Nereida Gallardo.

A spanyol lány később is felkeltette a figyelmet a lapokban megjelent, meztelen fotóival.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.