"Hasonló a mentalitásunk"

C. Ronaldo kapja meg Raúl 7-es mezét a Realnál

A portugál aranylabdás Cristiano Ronaldo viseli majd a 7-es számú mezt a Real Madrid labdarúgócsapatában, miután a trikó eddigi "tulajdonosa", a 33 éves Raúl González a német Schalke 04-ben folytatja pályafutását.

2010.07.31 09:26MTI

"Hasonló a mentalitásunk, ezért biztos vagyok abban, hogy Raúlt ez nem zavarja" - mondta Ronaldo.

A 25 esztendős sztár a Manchester Unitedben a 7-es mezt viselte, azonban amikor Madridba szerződött, a szám már foglalt volt, így ő a 9-est kapta meg.

A királyi gárda jelenleg az Egyesült Államokban turnézik, s jövő szerdán a mexikói Aguilas de América, augusztus 7-én pedig az amerikai Los Angeles Galaxy ellen játszik barátságos mérkőzést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.